Van onderzoeker tot horecamedewerker, van zorgverlener tot facilitair ondersteuner. Ook jij kan je steentje bijdragen aan de verduurzaming van Amsterdam UMC. Bijvoorbeeld door je aan te sluiten bij de Groene Zorg Community of door een Green Team te starten. Zoek je nog meer inspiratie? Schrijf je in voor één van de evenementen tijdens de campagne Blik op Groen.

Groene Zorg Community

Sluit je aan bij de Groene Zorg Community en laat je inspireren om je in te zetten voor duurzame zorg. Ervaringen, mooie initiatieven en interessante evenementen worden gedeeld en kennis uitgewisseld. Stel vragen aan je collega’s, deel ervaringen en ideeën en blijf op de hoogte van relevante updates.

Tip! Download de Viva Engage (Yammer)-app op je mobiel. Je vindt deze app via Google Play of de App Store. Log in met je Amsterdam UMC-account en zoek naar ‘Groene Zorg’.

Green Teams

Je hebt de term vast al eens voorbij horen komen: Green Teams. Maar wat zijn dit nu eigenlijk? Een Green Team is een groep collega’s die enthousiast is om met verduurzaming aan de slag te gaan op hun afdeling. Dit doen ze door bekendheid te geven aan het onderwerp. Daarnaast komen ze in actie om te verduurzamen waar dat kan. Binnen Amsterdam UMC zijn er inmiddels al ruim 40 Green Teams. Wil jij weten hoe je een Green Team start of ben je op zoek naar ondersteuning voor jouw Green Team? Ga naar de Groene Zorg Community

Wil je weten wat Amsterdam UMC doet aan duurzaamheid? Bekijk deze pagina